10.06.2021

PPA zverejňuje registre poskytnutých podpôr

Pôdohodpodárska agentúra poskytne každoročne desiatky tisíc platieb vo výške stoviek miliónov eur. Napríklad len v minulom roku 2020 sme vyplatili 78 tisíc platieb v celkovej výške 766,9 milióna eur.
Komu platby z PPA idú? V akej výške? Informácie o tom komu, za čo a v akej výške PPA vyplatila platby zverejňujeme na našej webovej stránke www.apa.sk. V základnom menu, v sekcii Registre nájdete prehľadne zoradené zoznamy rozdelené podľa jednotlivých typov podpôr ktoré poskytujeme:
Nie je nič ľahšie, ako nájdenie si podpory pre jednotlivé subjekty, stačí že zadáte IČO, alebo názov subjektu o ktorý sa zaujímate
Nie je nič ľahšie, ako nájdenie si podpory pre jednotlivé subjekty, stačí že zadáte IČO, alebo názov subjektu o ktorý sa zaujímate.
Nie je nič ľahšie, ako nájdenie si podpory pre jednotlivé subjekty, stačí že zadáte IČO, alebo názov subjektu o ktorý sa zaujímate:


V registri nájdete aj celkový zoznam žiadostí o poskytnutie priamych podpôr za rok 2020 - vo formáte xls, v prehľadnej excelovej tabuľke, rovnako aj prehľad nahlásených pozemkov.

V jednotlivých registroch nájdete
1.      žiadosti o priame podpory
2.      žiadosti o projektové podpory
3.      štátnu pomoc a organizáciu trhu
4.      prijímateľov pomoci
5.      prehľady čerpania finančných prostriedkov
6.      sadzby
7.      faktúry a objednávky

Každý mesiac je priebežne zverejňovaný aj aktuálny prehľad vyplatených finančných prostriedkov ako v excelovej tabuľke, tak vo formáte pdf:


Pôdohospodárska platobná agentúra prehľad všetkých žiadostí o priame podpory podľa jednotlivých podporných schém, ktoré žiadatelia predložili na Pôdohospodársku platobnú agentúru v danom roku zverejňuje z dôvodu verejnej kontroly administrácie žiadostí o priame podpory, ako z dôvodu častých otázok novinárov a širokej verejnosti, a tiež kvôli zvýšeniu transparentnosti procesov pri poskytovaní finančných prostriedkov z rozpočtu Európskej únie a Slovenskej republiky.

PPA Podcast

Logo - PRV SR 2014-2020

Miestne akčné skupiny

Banner - ATIS - Agrárne trhové informácie Slovenska

Aktuálne výzvy

Metodický pokyn k zverejňovaniu výziev

CAF

ISO 37001

Naj zamestnávateľ