18.10.2021

PPA prijíma žiadosti o poskytnutie minimálnej pomoci na účasť spracovateľa na výstave.

Bratislava, 18. októbra 2021: PPA zverejnila Výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie minimálnej pomoci v roku 2021 na účasť spracovateľa na výstave. Žiadatelia môžu žiadosti o podporu predkladať do 8. novembra 2021. Po tomto termíne už nebudú zo strany PPA akceptované. Žiadateľ predkladá žiadosť o poskytnutie dotácie prostredníctvom formulára žiadosti, ktorého vzor je uvedený na webovej stránke PPA.

Spôsob predkladania žiadosti:

Osobne do podateľne platobnej agentúry na adrese: Hraničná, 12 821 09 Bratislava, na prízemí č. dverí 27,

alebo

Poštou na adrese: Pôdohospodárska platobná agentúra

                                Sekcia organizácie trhu a štátnej pomoci

                                Odbor štátnej pomoci Hraničná 12

                                815 26 Bratislava

 Viac informácií majú žiadatelia k dispozícii na https://www.apa.sk/aktuality/vzva-na-predkladanie-iadost-o-poskytnutie-minimlnej-pomoci-na-as-spracovatea-na-vstave/11150.

Aktuálna Schéma minimálnej pomoci na účasť spracovateľa na výstave, ktorá je zaregistrovaná Európskou komisiou pod evidenčným číslom DM – 25/2021, je zverejnená na webovom sídle Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky: https://www.mpsr.sk/schema-minimalnej-pomoci-na-ucast-spracovatela-na-vystave/161---17022/.

Bližšie informácie o spôsobe poskytovania štátnej pomoci je možné získať priamo na Sekcii organizácie trhu a štátnej pomoci, Odbor štátnej pomoci Pôdohospodárskej platobnej agentúry v Bratislave na zriadenej e-mailovej schránke spracovatelia@apa.sk.

Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) zabezpečuje administratívne činnosti, ktoré súvisia s finančnými prostriedkami z fondov Európskej únie a s finančnými prostriedkami štátneho rozpočtu určenými do oblasti pôdohospodárstva a rozvoja vidieka.

PPA Podcast

Logo - PRV SR 2014-2020

Miestne akčné skupiny

Banner - ATIS - Agrárne trhové informácie Slovenska

Aktuálne výzvy

Metodický pokyn k zverejňovaniu výziev

CAF

ISO 37001

Naj zamestnávateľ