21.10.2022

PPA PRIJÍMA ŽIADOSTI O SCHVÁLENIE OPERAČNÉHO PROGRAMU SKUPINY VÝROBCOV, ORGANIZÁCIE VÝROBCOV, ZDRUŽENIA ORGANIZÁCIÍ VÝROBCOV V SEKTORE MLIEKA A MLIEČNYCH VÝROBKOV.

Bratislava 21. október 2022: Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) vyzýva všetkých žiadateľov na prekladanie žiadostí o schválenie operačného programu (OP) skupiny výrobcov, organizácie výrobcov, združenia organizácií výrobcov v sektore mlieka a mliečnych výrobkov. Môžu tak urobiť od 21.10.2022 do 15.12.2022.

Žiadosti predložené po termíne nebudú akceptované pričom rozhodujúci je dátum poštovej pečiatky alebo dátum prijatia žiadosti v podateľni platobnej agentúry. Do výzvy sa môžu prihlásiť nasledovné oprávnené subjekty: uznaná skupina výrobcov, organizácia výrobcov alebo nadnárodná organizácia výrobcov, združenie organizácií výrobcov, nadnárodné združenie organizácií výrobcov v sektore mlieka a mliečnych výrobkov alebo subjekt, ktorý podal žiadosť o uznanie do 15.10.2022 a ktorým do termínu podávania žiadosti o schválenie operačného programu, t. j. do 15.12.2022 nebolo uznanie zo strany MPRV SR udelené (ďalej len „žiadateľ“). Schválenie operačných programov je predpokladom oprávnenosti subjektu na finančný príspevok z fondov EÚ.

Žiadatelia majú k dispozícii príručku a podľa nej musia postupovať. V nej nájdu Formulár žiadosti, požadovaný obsah predkladaného operačného programu, proces samotnej implementácie schváleného operačného programu. Príručka je zverejnená na webovom sídle Pôdohospodárskej platobnej agentúry v časti PPA/ Programy a opatrenia / Organizácie výrobcov / Sektor mlieka a mliečnych výrobkov. Žiadatelia sú povinní postupovať v zmysle legislatívy uvedenej v príručke.

Adresa predkladania:

        Pôdohospodárska platobná agentúra

      Sekcia organizácie trhu a štátnej pomoci

Hraničná 12

815 26 Bratislava

PPA Podcast

Logo - PRV SR 2014-2020

Miestne akčné skupiny

Banner - ATIS - Agrárne trhové informácie Slovenska

Aktuálne výzvy

Metodický pokyn k zverejňovaniu výziev

CAF

ISO 37001

Naj zamestnávateľ